Tropico 4 Collectors Bundle

Levertijd: Directe levering

€ 39,99
Productgegevens
Uitgever Kalypso
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Releasedatum 07/02/2013
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
In Tropico 4 kruipt de speler wederom in de huid van de dictator El Presidente. Het is aan hem om het eiland Tropico op te bouwen. Het vierde deel uit de serie brengt twintig missies, tien nieuwe omgevingen en veel nieuwe gebouwen. Bij dat laatste kun je denken aan een waterpark, een winkelcentrum en zelfs een beursgebouw. Ook zijn er nieuwe rampen die jouw eiland teisteren, zoals tornado's, vulkanen en droge periodes.
In dit deel is het mogelijk om ministers aan te nemen, die kunnen helpen met het doordrukken van de meer controversiële beslissingen. Daarbij is het wel belangrijk om zowel vriend als vijand goed in de gaten te houden, want iedereen heeft ook een eigen agenda.
Dit vierde deel is de eerste Tropico-game waarin sociale media ook aan bod komt. Het is mogelijk om direct vanuit de game te Twitteren en updates van je progressie te plaatsen op je Facebook-pagina. Het is bovendien mogelijk om screenshots te maken van je eiland en deze meteen op je Tropico 4 Facebook-pagina te zetten. Bovendien kunnen spelers hun interactieve dictatorscore vergelijken met die van andere spelers op de online ranglijsten.
Deze bundel bevat:
Tropico 4Tropico 4: DLC Modern TimesTropico 4: DLC1 JuntaTropico 4: DLC2 PlantadorTropico 4: DLC3 Quick-Dry-CementTropico 4: DLC4 Pirate HeavenTropico 4: DLC5 MegalopolisTropico 4: DLC6 Vigilante

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Kalypso
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Taal German (Germany), Spanish (Spain), French (Belgium), Italian (Italy), Dutch (Netherlands), English (United Kingdom), Danish (Denmark)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Ram 1.0 GB
Hard Disk Space 4.00 GB
Intel Processor Intel Core 2 Duo 2.00 GHz
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon X1600
Video Card (nVidia) nVidia GeForce 6 Series
Releasedatum 07/02/2013
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.