The LEGO Movie Videogame

Op deze helden kun je bouwen!

Levertijd: Directe levering

€ 19,99
Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 14/02/2014
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Transformeer het gewone in het ongewone! Als de doodgewoon gele, gezagsgetrouwe burger Emmet wordt aangezien voor de Special One (de Meesterbouwer met de kracht om de LEGO-wereld te redden) begint een waanzinnig avontuur in deze volledig originele sage. De slechte tiran Lord Business wil de wereld blokje voor blokje afbreken en weer opbouwen zoals hij het wil, en slechts een klein groepje Meesterbouwers kan hem tegenhouden. Help Emmet en een grote groep verrassende personages om Lord Business te stoppen en een toekomst te bouwen voor de LEGO-wereld in The LEGO Movie Videogame!
De onfortuinlijke en volslagen onvoorbereide Emmet wordt geholpen door meer dan 90 personages uit het LEGO-universum. Alle personages bewegen nu dankzij een nieuwe animatiestijl als echte LEGO-minifiguren. Personages uit kassasuccessen als Batman, Superman en Gandalf staan originele personages bij, onder wie Metaalbaard, een piraat met een sterke drang naar wraak, en Bad Cop/Good Cop, een politieagent met twee compleet verschillende gezichten.
Reis door 15 spannende LEGO-landen, waaronder Flatbush Gulch en Cloud Cuckoo Land, Lord Business' plan te verijdelen. Voor het eerst is de omgeving in een LEGO-game volledig van de beroemde stenen gemaakt, waardoor je nog meer kapot kunt slaan! Gebruik de montagekrachten van de Meesterbouwer om LEGO-creaties in elkaar te zetten en verzamel LEGO-bouwtekeningen om op een nieuwe manier te bouwen.
Werk samen met familie en vrienden in de coöperatieve tweespelerstand. Begin en stop met spelen wanneer je wilt en verlies je personage geen seconde uit het oog dankzij de dynamische split-screenfunctie. Wissel tussen personages, gebruik hun unieke vaardigheden om puzzels op te lossen en red de LEGO-wereld!
Speel met meer dan 90 kleurrijke personages uit alle hoeken van het LEGO-universum.Bouw indrukwekkende LEGO-creaties om de wereld te redden.Vecht je een weg door 15 spannende werelden met omgevingen die volledig van LEGO-stenen zijn gemaakt.De LEGO-minifiguren in de game bewegen nu nog meer als echte minifiguren dankzij een nieuwe animatiestijl!Begin en stop met spelen wanneer jij het wilt in de coöperatieve tweespelerstand.Nederlands ondertiteld.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon 64 X2 EE 3800 +
CPU Speed (MHz) 2.0 GHz
Hard Disk Space 10.00 GB
Intel Processor Intel Quad Core 2.6 Ghz
Ram 4.0 GB
CPU Speed 2.6 GHz
Minimum Video Card Info
Video Card (nVidia) nVidia GeForce 7600 GS
VideoRam DirectX® 10
Recommended Requirements
AMD Processor AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
CPU Speed (MHz) 2.6 GHz
Recommended Video Cards Info
Video Card (nVidia) nVidia GeForce GTX 480
System Requirements
DirectX Compatible DirectX® 11
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon HD 5850
Video Card (ATI) ATI Radeon HD 5850
Video Card (nVidea) nVidia GeForce GTX 480
Releasedatum 14/02/2014