Sid Meier's Civilization IV: Warlords - Mac

Levertijd: Directe levering

€ 4,99
Productgegevens
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform MAC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Releasedatum 24/04/2011
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Sid Meier's Civilization IV: Warlords is het eerste uitbreidingspakket van de onderscheiden game die een wereldwijde hit werd. 
Als hommage aan een aantal van de grootste militaire leiders uit de geschiedenis biedt het pakket zes unieke en interessante scenario's die spelers de kans geven om de loop van de geschiedenis te wijzigen met behulp van hun nieuwe machtige "krijgsheer" eenheid. Civ IV: Warlords bevat nieuwe civilisaties, leiders, eenheden en wonders die voor nóg meer speelplezier zorgen als spelers hun militaire macht uitbreiden en voor de overheersing van de wereld strijden. 
Krijgsheer - Een nieuwe persoonstype in de vorm van een krijgsheer zal van onschatbare waarde zijn voor de speler die de wereld wil veroveren.Ondergeschiktheid - Je hoeft een vijanden niet langer te vernietigen om ze te verslaan. Verover je vijanden en leg ze jouw wet op. Scenario's - Het pakket bevat zes nieuwe historische scenario's die Alexanders veroveringen tot Genghis Khan's bezetting van Azië bestrijken die de manier waarop je het spel nu speelt zeker zullen uitdagen. Nieuwe civilisaties - Zes nieuwe civilisaties die voor nog meer opties zorgen bij het veroveren van de wereld. Civilisatieleiders - Er worden tien nieuwe leiders geboden. De lijst bevat zowel leiders voor nieuwe civilisaties als aanvullende leiders voor bestaande civilisaties. Kenmerken - Naast de bestaande kenmerken voor leiders in Civilization IV, zijn er twee nieuwe eigenschappen beschikbaar in dit uitbreidingspakket. Nieuwe wonders - Er zijn drie nieuwe wereldwonders om van te genieten en je civilisatie verdere beschaving bij te brengen. Unieke gebouwen - Spelers kunnen nu unieke gebouwen voor elke civilisatie neerzetten.Eenheden, grondstoffen en verbeteringen - Tal van nieuwe items die niet in het hoofdspel beschikbaar zijn worden in de nieuwe scenario's geïntroduceerd.Aanvullingen - Er worden extra onderdelen en verbeteringen van de gameplay aan het origineel toegevoegd.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform MAC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Taal Dutch (Netherlands), French (Belgium), German (Germany), English (United Kingdom)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Mac OS X 10.6 Snow Leopard
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Sound Cards Any Sound Card
CPU Speed (MHz) 1.8 GHz
Intel Processor Intel Mac Only
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon 9600
Video Card (nVidia) nVidia GeForce FX 5200
Releasedatum 24/04/2011
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.