-8%

Scribblenauts Unmasked - A DC Comics Adventure

In Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure werkt Maxwell samen met Batman™, Superman™ en de rest van de Justice League™ om de vrede te herstellen in het DC Comics-universum.

Levertijd: Directe levering

Normale prijs: € 19,99

Nu € 18,49

Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 24/09/2013
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
In Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure werkt Maxwell samen met Batman™, Superman™ en de rest van de Justice League™ om de vrede te herstellen in het DC Comics-universum. 
Stel je fantasie op de proef en neem het op tegen de krachtigste vijanden in een spannend, actievol avontuur dat plaatsvindt in GOTHAM CITY™, METROPOLIS™, ATLANTIS™ en andere welbekende locaties uit het DC Comics-universum. Met de nieuwe Hero Creator maak je je compleet eigen held (of schurk!) met onderdelen van bestaande personages uit de DC Comics. Vervolgens kun je er eigenschappen aan toekennen die je kunt gebruiken om puzzels op te lossen. Je kunt je personage ook delen met vrienden, die je personage dan in het spel kunnen gebruiken of verder kunnen aanpassen.
SpelkenmerkenHet DC Comics-universum:roep duizenden favoriete DC Comics-personages en -voorwerpen op, een voor een getekend in de unieke stijl van Scribblenauts! 
Heldendaden:geniet van verslavende gameplay, dankzij nieuwe, dynamische puzzels en missies die keer op keer veranderen bij elke speelbeurt. 
De Hero Creator:maak, verander en deel je eigen superheld of schurk met onderdelen van bestaande voorwerpen uit het DC Comics-universum. Wie is sterker? Jouw Wonder Joker of de Bat Bain van je vriend? 
De Batcomputer:op zoek naar het perfecte object voor je ontwerp? Gebruik de encyclopedie in het spel, met verwijzingen naar alle namen en omschrijvingen van voorwerpen uit het DC Comics-universum.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon 64 4000+
Hard Disk Space 2.00 GB
Ram 2.0 GB
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (SP2) (32-Bit), Windows 7 (SP2) (64-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 8.1 (32-Bit), Windows 8.1 (64-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon X1800
Releasedatum 24/09/2013