Omerta - City of Gangsters: Damsel in Distress DLC

Levertijd: Directe levering

€ 3,99
Productgegevens
Uitgever Kalypso
Pegi-leeftijd PEGI 16
Platform PC / Mac
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum 16/04/2013
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Henry McCarty had een alledaagse jeugd van een typische boeren jongen in Texas. Henry was een stoer en gemeen en mocht zijn vader niet erg. Toen zijn vader de boerderij verloor aan de bank, rebelleerde Henry uiteindelijk en vertrok om zijn eigen lot te bezegelen.
In de 10 jaren die daarop volgde had Henry een handjevol banen. Tijdens het uitbreken van de oorlog had McCarty al problemen met lokale criminelen en besloot de staat Texas te verlaten. Met zijn arrogantie, zijn minachting tegenover verwende stadse jongen en een tweetal verroest revolvers ging hij naar New York.
In dit nieuw scenario dat zich afspeelt in de buitenwijken waarin Lucky Luciano Henry "The Kid" McCarty bij zijn onderneming wil betrekken. Alles gaat verkeerd wanneer Luciano erachter komt dat "The Kid" een missie van zichzelf heeft.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Kalypso
Pegi-leeftijd PEGI 16
Platform PC / Mac
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal German (Germany), Spanish (Spain), French (Belgium), Italian (Italy), Dutch (Netherlands), English (United Kingdom)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
PhysX No
GFWL No
Releasedatum 16/04/2013
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.