-13%

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie.

Levertijd: Directe levering

Normale prijs: € 19,99

Nu € 17,49

Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC
Genre Fighter
Activatie Steam
Releasedatum 14/04/2015
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Mortal Kombat X is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie. Mortal Kombat X combineert een cinematische weergave met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit.
 
De game biedt een nieuwe ervaring die spelers in een voortdurende online strijd brengt, waar elk gevecht telt in de wereldwijde machtsstrijd. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties van ieder personage, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest iconische personages, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen, die het verhaal compleet maken.
 
Kenmerken:
 
Nieuwe en klassieke personages: Het aanbod aan personages bevat favorieten van de fans, zoals de klassiekers Scorpion, Sub-Zero, Raiden en Kano en nieuwe personages, zoals Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr en D’Vorah. Goed en kwaad nemen het tegen elkaar op. Personage variaties: Mortal Kombat X biedt drie verschillende versies voor ieder speelbaar personage, met ieder hun eigen vechtstijl, speciale moves, vaardigheden en strategieën. De keuze van de speler beïnvloedt de stijl en algemene strategie van het spel. Epische, cinematische verhaallijn: Een diepgaande story modus die verder gaat tot wel 25 jaar na de gebeurtenissen van Mortal Kombat uit 2011 en die voortborduurt op het donkere verhaal en nieuwe personages introduceert, zoals Cassie Cage, dochter van de favorieten Sonya Blade en Johnny Cage. Viscerale Kombat: Mortal Kombat X introduceert de volgende evolutie in gevechten met de terugkeer van de X-ray en Finishing Moves die brute gevechten met verbeterde graphics en animaties als nooit tevoren weergeeft.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC
Genre Fighter
Activatie Steam
Taal Dutch (Netherlands), German (Germany), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon 64 X2 5400+
Hard Disk Space 10.00 GB
Intel Processor Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz
Ram 2.0 GB
Minimum Video Card Info
Video Card (nVidia) nVidia GeForce 8800 GS
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows Vista (32-Bit), Windows Vista (64-Bit), Windows 8.1 (64-Bit), Windows 8.1 (32-Bit), Windows 8 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 7 (SP1) (64-Bit), Windows 7 (SP1) (32-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) AMD Radeon HD 3850
Video Card (nVidea) nVidia GeForce 8800 GS
Releasedatum 14/04/2015