-10%

Lord of the Rings - War in the North

Ga de strijd aan in de door oorlog verscheurde landen van Noordelijk Midden-aarde, terwijl jouw Reisgenootschap het opneemt tegen de troepen van Sauron, die hun wapens scherpen voor de strijd.

Levertijd: Directe levering

Normale prijs: € 19,99

Nu € 17,99

Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC
Genre Role-playing
Activatie Steam
Releasedatum 01/11/2011
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Ga de strijd aan in de door oorlog verscheurde landen van Noordelijk Midden-aarde, terwijl jouw Reisgenootschap het opneemt tegen de troepen van Sauron, die hun wapens scherpen voor de strijd. Jullie hebben maar één keuze: samen vechten of eenzaam sterven. Jullie hebben maar één keuze: samen vechten of eenzaam sterven.
ACTIE EN RPG: Intense, diepe, meeslepende gevechten. Rijke, gelaagde en invloedrijke ontwikkeling van je personage. War in the North heeft het allemaal. Ga op zoek naar de beste bewapening, verbeter je held met allerlei vaardigheden en voorwerpen en geniet van de meeslepende spanning van gevechten, zij aan zij met je vrienden.
CO-OP ZOALS HET BEDOELD IS: Stel je eigen Reisgenootschap samen uit drie helden en neem het op tegen het groeiende leger in het noorden. De overlevingskansen van jouw groep en heel Midden-aarde hangen af van hoe jouw helden, elk met zijn unieke vaardigheden, samenwerken. Jullie moeten samen strijden, of eenzaam sterven.
EEN NOOIT EERDER VERTELD VERHAAL: Er is altijd veel nadruk gelegd op de reis van de Ene Ring, maar de strijd om Midden-aarde is alle uithoeken van de kaart uitgevochten. War in the North belicht een belangrijk deel van het verhaal, waarvan de details verteld worden in de boeken zelf en in de diverse aanhangsels.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC
Genre Role-playing
Activatie Steam
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon 64 X2 4400+
Hard Disk Space 10.00 GB
Intel Processor Intel Core 2 Duo 2.40 Ghz
Ram 2.0 GB
Sound Cards DirectX® 9.0 Compatible
Minimum Video Card Info
Video Card (nVidia) Nvidia GeForce 8600
VideoRam DirectX® 9.0
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) AMD Radeon HD 2600XT
Video Card (nVidea) Nvidia GeForce 8600
Releasedatum 01/11/2011