LEGO Harry Potter: Years 1-4

Herontdek de wereld van Harry Potter in de dolle en unieke manier dat alleen Lego dat kan!

Levertijd: Directe levering

€ 19,99
Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 25/06/2010
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Herontdek de wereld van Harry Potter in de dolle en unieke manier dat alleen Lego dat kan! De magie en het avontuur komen tot leven met de bouwstenen van onze jeugd. Je speelt als Harry Potter, Ron, Hermelien, of één van de honderden andere personages die ronddwalen in Zweinstein. De eerste 'Lego Harry Potter'-game vertelt het verhaal van de eerste vier films. Je zoekt naar de Steen der Wijzen terwijl je je eerste magische krachten ontdekt. Even later red je de school van de ondergang in de Geheime Kamer. In de Gevangene van Azkaban bevrijd je Pippeling uit de gevangenis en ten slotte vecht je om de vuurbeker in het WK-zwerkbal. Je beleeft al deze avonturen met de humor en creatieve aanpassingen die uniek zijn voor de Lego-games.
De Lego-tovenaarswereld
De gameplay in Lego Harry Potter verschilt niet zo zeer van zijn voorgangers. Harry en zijn vrienden lossen de mysteries op terwijl je blokjes verzameld om nieuwe personages en toverspreuken vrij te spelen. Lego Harry Potter is wél de eerste games waarbij je toverspreuken gebruikt. Onderweg leert Harry nieuwe spreuken die hem zullen helpen op zijn avontuur. Met de Wingardium Leviosa-spreuk kan je Lego blokjes laten zweven en opbouwen. Naast de spreuken kan je ook toverdrankjes brouwen maar let goed op want één fout in je formule en je verandert in een kikker! Alle toverdrankjes hebben een verschillende effect ook als je ze verkeerd maakt. Iedereen kan toveren, uitgezonderd dreuzels, maar niet elk speelbaar personage heeft dezelfde vaardigheden. Ron en Hermelien zijn slecht in Zwerkbal dus als je met hen op een bezem springt dan zijn ze moeilijk te besturen. Harry is daarentegen heel handig met een bezem en kan zelfs trucjes uitvoeren.
Verken de bekende locaties uit de tovenaarswereld, zoals het Kasteel van Zweinstein, de Wegisweg, het Verboden Bos en Zweinsveld. 
Ontdek Zweinstein als een interactieve 3D-omgeving, de grootste en meest gedetailleerde Lego-spellocatie die ooit is ontwikkeld. 
Speel als Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en je andere favoriete personages. Er kan uit meer dan 100 personages worden gekozen. 
Volg lessen, gebruik toverspreuken, brouw drankjes, vlieg met een bezem en voltooi opdrachten om huispunten te verdienen. 
Gebruik een toverspreuk met een vriend en speel de vier eerste verhalen uit de klassieke Harry Potter-serie als een team.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon XP 2200+
CPU Speed (MHz) 1.8 GHz
Hard Disk Space 6.00 GB
Intel Processor Intel Pentium 4 1.80 GHz
Ram 512 MB
Sound Cards DirectX® 9.0c Compatible
CPU Speed 1.8 GHz
Minimum Video Card Info
Video Card (nVidia) nVidia GeForce FX 5800
VideoRam DirectX® 9.0c
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon X1300
Video Card (nVidea) nVidia GeForce FX 5800
Releasedatum 25/06/2010