LESS4GAMES, JOUW VERTROUWDE SPECIALIST VOOR GAMES, XBOX LIVE GOLD EN XBOX GIFT CARDSLess4Games is sinds 2013 een echte specialist in de online levering van digitale activatie codes van Games voor PC en Mac, Xbox Live Gold Abonnementen en Gift Cards en Software. Je ontvangt DIRECT na afronding van je betaling, je digitale code. Je ontvangt een mail met downloadlink / link naar de code en je kunt ook via je scherm direct naar je code toe. Het maakt dan niet uit of je op je computer, tablet of smartphone een bestelling plaatst.


DE BETAALMETHODEN BIJ LESS4GAMES


 • iDeal
  iDeal.De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games.nl. Deze manier van betalen is daarom voor alle klanten van Less4Games.nl helemaal GRATIS. Dus geen vervelende verborgen kosten. Je ontvangt bovendien je bestelling DIRECT na ontvangst van je betaling.

 • Overboeking
  Overboeking. De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games.nl. Deze manier van betalen is daarom voor al onze klanten helemaal GRATIS. Dus ook hier geen vervelende verborgen kosten. De banken hebben voor een dergelijke transactie even de tijd nodig, vandaaar dat je je bestelling niet direct ontvangt maar binnen 2 werkdagen.

 • Bancontant / Mister Cash
  Bancontant / Mister Cash.De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games.nl. Deze manier van betalen is daarom voor al onze klanten helemaal GRATIS. Dus ook hier geen vervelende verborgen kosten. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je bestelling DIRECT geleverd.

 • Sofort Banking/Klarna
  Sofort Banking/Klarna.De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games.nl. Dus geen vervelende verborgen kosten achteraf. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je bestelling DIRECT geleverd.

 • Mastercard
  Mastercard.De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games Dus geen vervelende verborgen kosten achteraf. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je bestelling DIRECT geleverd.

 • VISA
  VISA.De kosten voor deze betaalwijze worden geheel voor rekening genomen door Less4Games.nl. Dus geen vervelende verborgen kosten achteraf. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je bestelling DIRECT geleverd.

 • PayPal
  PayPal.Less4Games heeft de keuze gemaakt om geen PayPal aan te bieden als betaalmethode. De betaalmethode is niet fraudebestendig.


Belangrijk om te weten inzake credit card betalingen:

Alle Europese banken hebben de verplichting om extra beveiligingsmaatregelen te treffen voor credit card betalingen online. Mede daarom worden credit cards uitgerust met een extra beveiligingslaag. Dit wordt ook wel 3D Secure genoemd. Dit geeft iedereen een extra stuk zekerheid en helpt om fraude te voorkomen. Het is bijzonder vervelend als je je credit card afschrift ontvangt en hier betalingen opstaan die jij niet hebt gedaan. Dit kan natuurlijk teruggedraaid worden maar kost enorm veel tijd en moeite. Om te helpen deze ergernis en frustratie te voorkomen, accepteren wij alleen credit card betalingen die volledig 3D Secure zijn. Elke credit card betaling die niet volledig 3D Secure is, moeten wij helaas weigeren.


Heb jij 3D Secure nog niet geactiveerd op je credit card? Dan adviseren wij dit om te doen, voor extra beveiliging. Mastercard noemt deze optie de Mastercard Secure Code en kan geactiveerd worden via jouw bank. Meer informatie over Secure Code -> Mastercard Secure Code


Visa heeft 3D Secure als volgt genoemd : Verified by VISA. Meer informatie vindt je op de VISA site --> Verified by VISA


Activatie kan via jouw eigen bank gedaan worden.


VEILIG KOPEN BIJ LESS4GAMES

 • Less4Games staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer: 59348275(Less4Games).

 • Less4Games is officieel wederverkoper van alle merken en typen Games, Abonnementen, Gift Cards, Software etc. welke aangeboden worden in onze webwinkel en levert uitsluitend originele digitale codes. Dit betekent dus dat wij officieel beoordeeld en goedgekeurd zijn door bijvoorbeeld Microsoft, Warner Bros en Bethesda.

 • De Algemene Voorwaarden van Less4Games zijn tot stand gekomen in samenwerking met de CONSUMENTENBOND en de NEDERLANDSE THUISWINKEL ORGANISATIE.

 • Less4Games is een webwinkel met een Comodo SSL certificaat waardoor veilig browsen en kopen op onze site geen enkel probleem is.

 • De payment provider waar Less4Games mee samenwerkt is Adyen. Zij zijn 1 van de beste en meest betrouwbare payment providers wereldwijd met klanten als KLM, MANGO, Spotify en meer. Wij willen het beste voor onze klanten op het gebied van betaalgemak en veiligheid. Dan is Adyen de logische keuze.

 • And last, but not least, Less4Games is in het bezit van het Webshop Keurmerk.

100% Garantie

Alle door Less4Games geleverde digitale activatie codes zijn volledig legaal en je hebt 100% garantie op een perfect werkende code. 1 van de grote voordelen van een officieel geautoriseerde verkoper.


KLANTENSERVICE

Contactpagina
Onze klantenservice is 24 uur per dag, elke dag van de week, 365 dagen per jaar, bereikbaar via e-mail. Je kunt onze klantenservice bereiken via onze Contactpagina.

Telefonische bereikbaarheid

Less4Games is ook telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van al je vragen maar het heeft de voorkeur om middels onze Contactpagina per e-mail onze klanten van service te voorzien. Het heeft zich bewezen in de afgelopen jaren dat dit vaak de makkelijkste en meest effectieve manier is om hulp te bieden. Op deze manier hebben wij alle benodigde gegevens meteen voor handen en kunnen wij onmiddelijk aan het werk om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of om eventuele problemen of een technische storing voor je op te lossen. Neemt niet weg dat je ook altijd kunt bellen of gebruik kunt maken van de online chat :)

Algemene Bedijfsinformatie
Less4Games
Voortsweg 117
7523 CD Enschede
e-mail: info@less4games.com
telefoon: 0628430035
Kamer van Koophandel nr: 59348275 ( Less4Games )
BTW nr: NL182835911B01