Hexus

Levertijd: Directe levering

€ 9,99
Productgegevens
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Casual
Activatie DRM-Free
Releasedatum Nee
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Hexus is een uniek spel dat verschillende casual genres samenvoegt, het mengsel dat zorgt voor de onvergetelijke sfeer van het oude Egypte combineert. De verhaallijn draait om 10 legendarische Egyptische artefacten die moeten worden gevonden. Het pad van de speler loopt door 120 unieke game-levels. De speler zal 15 verschillende mini-games moeten openen: variërend van Hidden objects tot Nilotic mahjong. De actie van het spel gaat om de bouw en ontwikkeling van een stad waar de speler over heerst. Een grote hoeveelheid van beschikbare constructies en decoratieve elementen, volledige vrijheid in het stads-ontwerp plus game-bonussen maken het strategische proces van het runnen van een stad extreem interessant en adembenemend. De speler zal worden omgeven door behulpzame assistenten en zal zich daarom volledig kunnen concentreren op het oplossen van puzzels.
120 unieke levels - puzzels verenigd door een episch plot uit de geschiedenis van het oude Egypte.Een grote verscheidenheid van game-elementen - 7 bonussen, stenen en blokken, sloten en tempels.15 mini games - Quest, verborgen voorwerpen, Memory Multi-puzzels, zoek de verschillen, Nilotic mahjong. Alle mini-games zijn gerelateerd aan het hoofdspel en geven de speler geld.Een Egyptische stad constructie - grote kansen voor het ontwerp, meer dan 70 verschillende constructies. Naast het decoratieve doel geeft de stad bonussen die worden gebruikt bij het oplossen van puzzels.Een breed scala aan opties voor het maken, wijzigen en versieren van je avatar - zowel man als vrouw zijn beide beschikbaar, een gezichtsgenerator en 75 punten voor elk geslacht2 extra games, classical lines en collapse

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Casual
Activatie DRM-Free
Taal English (United Kingdom), German (Germany), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Ram 512 MB
Hard Disk Space 200 MB
CPU Speed (MHz) 800 MHz
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.