HeliHeroes

Levertijd: Directe levering

€ 4,99
Productgegevens
Uitgever TopWare Interactive
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Action
Activatie Activation Code
Releasedatum Nee
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Het begon allemaal lang geleden - en niet met een knal, maar met een gejammer. Tijden zijn goed. De Sovjet-Unie is uit elkaar gevallen en de oude vijanden zijn allang verdwenen. Regio's en staten die vroeger beruchte flashpoints waren zoals Libië, het midden oosten en Afrika, zijn nu stiller dan op enig moment in hun geschiedenis. het is niet logisch om een groot staand leger meer te handhaven. Dus, in antwoord op veler verzoek, beginnen de politici het verminderen van militaire uitgaven en beginnen met het automatiseren van hun verdediging. Om te voorkomen dat dictators en terroristen gebruik van van deze situatie, zijn alle tactische beslissingen voor elke regio gegeven aan een computer. Het systeem heeft directe commando en controle over de resterende troepen en automatisch bestuurde wapens (zoals de raket silo's). Conflicten in spe kunnen worden opgelost door de computer. Een totaal van 29 dergelijke systemen zijn aangebracht in de tussentijd.
HELI HEROES de old-school Shoot 'em up arcade machine games werkt aan nieuwe dimensies op pc's van vandaag. De speler beveelt een AH-64 Apache Longbow of een Russische Hokum helikopter. Het doel is om te vliegen door middel van verschillende niveaus en uit te voeren de missie doelstellingen. Tijdens de missie, zal de speler vindt een ander type wapen en extra offensieve en defensieve systemen op de kaart. Het spel 'look & feel is opgebouwd uit een 3D landschap dat de speler zijn helikopter vliegt over, door en in. De mix van realiteit en Sci-Fi missies variëren van het vernietigen van de Iraakse olievelden tot aan de strijd tegen de "Big Boss" vijanden in Alaska.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever TopWare Interactive
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Action
Activatie Activation Code
Taal English (United Kingdom), French (Belgium), German (Germany), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen
System Requirements
DirectX Compatible DirectX® 9.0c
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows 7 (64-Bit), Windows 7 (32-Bit)
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Ram 128 MB
Hard Disk Space 300 MB
Minimum Video Card Info
VideoRam DirectX® 9.0c
Recommended Requirements
Sound Cards Surround Sound 5.1 capable sound card
Ram 256 MB
Hard Disk Space 500 MB
Recommended Video Cards Info
VideoRam 128 MB
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.