Retourneren

MID GAME posted this on 23 okt. 2017

RETOURNEREN

Je bent van gedachten veranderd en wilt je bestelling toch niet doorzetten? Geen probleem! Als de digitale code nog niet is geleverd dan kun je deze tot 14 dagen na het plaatsen van bestelling annuleren. Stuur even een bericht via onze Contactpagina. Vermeld in je mail het ordernummer, de besteldatum en je naam. Je bestelling wordt dan in ons ordersysteem geannulleerd.


Heb je per ongeluk een product besteld dat niet op voorraad was. Dan kun je je bestelling ook zonder problemen annuleren. Stuur even binnen 14 dagen een bericht via onze Contactpagina.Vermeld ook hier in je mail: het ordernummer, de besteldatum en je naam en wij annuleren je bestelling uit ons ordersysteem en storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen middels onze Payment Provider Adyen terug op je rekening. Wij gebruiken hiervoor dezelfde betaalmethode als waar je mee besteld hebt. Hieraan zijn geen extra kosten aan verbonden.


Let op: Is de digitale code al naar je verstuurd dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling te anulleren of te retourneren. Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat je de juiste code besteld.Meer informatie kun je vinden in onze Algemene Voorwaarden.