Dead Hungry Diner

Levertijd: Directe levering

€ 9,99
Productgegevens
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Casual
Activatie DRM-Free
Releasedatum Nee
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Deady Hungry Diner is een leuk en snel actie-puzzelspel met een frissen benadering van restaurant management. Begeleid Gabe en Gabby, de wees tweeling, en ontdek de geheimen van Ravenwood dorp. Laat plaats nemen, serveer, en bevredig een verscheidenheid aan monsters maar wees snel voordat ze ongeduldig worden en weggaan zonder te betalen. Wees voorzichtig met waar je de wezens plaats laat nemen. Je zou Frankie de uitsmijter nodig kunnen hebben om de gevechten tussen strijdende klanten. Gebruik een snufje magie om je klantenservice te perfectioneren en het opbouwen van het grote geld. Geniet van meer dan 40 levels en twee spelmodi van een monster vreetfestijn en beheer het meest ongewone restaurant wat je ooit hebt gezien.
Halloween stijl tijdmangementspel55 levels verdeeld over 5 wereldenKies tussen twee speelbare personages: Gabe en GabbyIn-game tutorialStory en Endless modeVerscheidenheid van unieke monster klanten (zombies, weerwolven, vampieren...)Bewaar de vrede met Frankie, de uitsmijterGebruik spreuken en vaardigheden om uitdagingen te overwinnenSpeel upgrades voor spreuken vrijTalen: Engels, Frans, Iers-Gaelisch, Italiaans, Duits en Spaans

 

Trailer

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Casual
Activatie DRM-Free
Taal English (United Kingdom), German (Germany), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
CPU Speed (MHz) 1.2 GHz
Hard Disk Space 80 MB
Ram 512 MB
Sound Cards DirectX® 9.0 Compatible
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit)
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.