Bioshock Infinite - Mac

Levertijd: Directe levering

€ 36,99
Productgegevens
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform MAC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 29/08/2013
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
BioShock Infinite speelt zich af in 1912 en introduceert een geheel nieuw verhaal dat spelers uit het vertrouwde Rapture haalt en hen lanceert naar Columbia, een immense stad in de lucht.
Oorspronkelijk bedacht als een drijvend symbool van Amerikaanse idealen op het moment dat de Verenigde Staten opkwam als wereldmacht, wordt Columbia met trompetgeschal naar andere landen gestuurd om de mensen te betoveren. Maar wat begint als een nieuwe onderneming van hoop, gaat uiteindelijk drastisch verkeerd als de stad al snel met onbekende bestemming in de wolken verdwijnt.
Spelers nemen de rol aan van voormalig Pinkerton agent Booker De Witt, die naar de stad wordt gestuurd om Elisabeth te redden, een jonge vrouw die daar sind haar jeugd gevangen wordt gehouden.Hij bouwt een band met haar op en versterkt zijn krachten met de hare, zodat ze kunnen ontsnappen uit een stad die letterlijkuit de lucht valt. DeWitt moet leren om tegenstanders te verslaan tijdens gevechten in hogesnelheids kabelbanen,  hij gaat confrontaties aan in gebouwen en tussen de wolken, terwijl hij tientallen nieuwe wapens en krachten leert te gebruiken.
Kenmerken:
Speel als Booker DeWitt, een voormalige Pinkerton-agent die een jonge vrouw moet redden. Elizabeth zit al sinds haar kindertijd gevangen in Columbia.Ontwikkel een relatie met Elizabeth, en combineer je vaardigheden met de hare die daardoor sterk verbeteren. Vlucht met haar uit de stad die letterlijk uit de lucht komt vallen.Je leert vijanden te verslaan in supersnelle Sky-Line-gevechten, je neemt het zowel binnen als tussen de wolken op tegen tegenstanders en je leert tientallen nieuwe wapens en vaardigheden te gebruiken.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform MAC
Genre Action
Activatie Steam
Taal English (United Kingdom), Dutch (Netherlands), German (Germany)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Mac OS X 10.8.4 Mountain Lion
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Ram 4.0 GB
Hard Disk Space 30 GB
CPU Speed (MHz) 2.2 GHz
Intel Processor Intel Core 2 Duo 2.20 GHz
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon HD 3870 Pro
Video Card (nVidia) nVidia Geforce GT 640M
Releasedatum 29/08/2013
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.