Bioshock Infinite: Burial at Sea - Mac

Levertijd: Directe levering

€ 11,99
Productgegevens
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform MAC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 24/11/2013
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Keer terug naar Rapture in een verhaal dat Booker en Elizabeth in de onderwaterstad plaatst op de avond van diens ondergang. Ontwikkeld door Irrational Games, de studio achter de originele BioShock en BioShock Infinite, laat deze DLC Rapture zien zoals nooit tevoren - een schitterend juweel op de bodem van de oceaan, bijna volledig opgebouwd met de BioShock Infinite-engine. De gevechten zijn opnieuw gebalanceerd en uitgewerkt met een grotere nadruk op sluipen en omgaan met je grondstoffen, zodat de speler een ervaring voorgeschoteld krijgt die het beste van BioShock en BioShock Infinite combineert. De DLC bevat een nieuw wapen, een oude favoriet uit de originele BioShock én de terugkeer van het wapenwiel, een nieuwe Plasmid, nieuwe Gear en Tears. Deze pack is ook te vinden in de BioShock Infinite DLC-pass en bevat nieuwe Achievements.
Ontdek de stad wanneer deze op het hoogtepunt van diens schoonheid, ontmoet oude 'vrienden' of maak nieuwe vrienden, allemaal door de ogen van Booker DeWitt. Waarom zijn Booker en Elizabeth in Rapture? Hoe was de stad voordat deze als een kaartenhuis in elkaar stortte? De antwoorden op deze vragen, en meer, vind je in BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Aspyr
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform MAC
Genre Action
Activatie Steam
Taal English (United Kingdom), Dutch (Netherlands), German (Germany)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
CPU Speed (MHz) 2.2 GHz
Hard Disk Space 30 GB
Intel Processor Intel Core 2 Duo
Ram 4.0 GB
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon HD 3870
Video Card (nVidia) nVidia Geforce GT 640M
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Mac OS X 10.8.5 Mountain Lion, MAC OS X 10.3.9 Panther, MAC OS X 10.9 Mavericks, MAC OS X 10.9 Mavericks
Releasedatum 24/11/2013
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.