-8%

Batman: Arkham Origins

Batman is terug in een in een nieuw en duister vervolg op het populaire Batman, Arkham Asylum

Levertijd: Directe levering

Normale prijs: € 19,99

Nu € 18,49

Productgegevens
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 16
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Releasedatum 25/04/2017
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Batman is terug in een in een nieuw en duister vervolg op het populaire Batman, Arkham Asylum. Quincy Sharp, de nieuwe burgemeester van Gotham City, heeft besloten dat alle gevangenen moeten worden overgeplaatst van de Blackgate prison en Arkham Asylum naar een nieuwe super gevangenis genaamd Arkham City midden in Gotham City. Binnen deze muren heerst er anarchie en strijden alle superschurken om de macht. De beheerder van Arkham City is Hugo Strange, een onbekende voor Batman, die ook nog eens zijn ware identiteit kent.
Arkham City brengt je een volledig nieuwe ervaring die voortbouwt op het succesvolle Batman: Arkham Asylum. Nieuwe wapens, gadgets en vechtmoves zijn toevertrouwd aan the Dark Knight, maar dit betekent niet dat het Batman makkelijk wordt gemaakt. Ook de criminelen zijn uitgerust met volledig nieuwe en nog zwaardere wapens. Batman zal tot het uiterste moeten gaan om de grote groepen vijanden te verslaan.
Uiteraard zijn alle vertrouwde superschurken te vinden in de nieuwe Batman, Arkham City. Bekende gezichten als The Joker, Mr. Freeze, Calendar Man, The Riddler en Two-face proberen de macht de grijpen in Arkham City! Batman is de enige die in staat is om deze machtsstrijd tot een goed einde te brengen. Bereid je dus voor op epische eindgevechten.
Verder wordt er een nieuw volledig speelbaar karakter geïntroduceerd in Batman, Arkham City. Voor het eerst zal je in de huid kruipen van Catwoman! Haar combinatie van soepele gevechtstechnieken en vele stoere gadgets zorgen voor een unieke speelervaring en een extra dimensie in het verhaal van Batman, Arkham City.
In Batman, Arkham City voor het eerst de New Game+ modus worden gelanceerd.
De spelers kunnen met hun behaalde status een uitgespeelde savegame spelen en Arkham City verder ontdekken. De gameplay wordt moeilijker en dit zorgt voor een echte uitdaging.
Jij bent de laatste kans op gerechtigheid in Arkham City. Jij bent Batman.
SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Warner Bros
Pegi-leeftijd PEGI 16
Platform PC
Genre Action
Activatie Steam
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
AMD Processor AMD Athlon 64 X2 2.8 GHz
Hard Disk Space 20 GB
Intel Processor Intel Core 2 Duo 2.40 Ghz
Ram 2.0 GB
Minimum Video Card Info
Video Card (nVidia) nVidia GeForce 8800 GTS 512MB
VideoRam DirectX® 9.0c
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows 8.1 (32-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 7 (SP1) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 8.1 (64-Bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (SP1) (64-Bit)
Video Card Info
Video Card (ATI) ATI Radeon HD 3850
Video Card (nVidea) nVidia GeForce 8800 GTS 512MB
Releasedatum 25/04/2017