Alea Jacta Est

Levertijd: Directe levering

€ 19,99
Productgegevens
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Releasedatum 22/09/2012
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Alea Jacta Est (AJE) gaat bovenal over Romeinen die tegen Romeinen vechten, waarbij de nadruk ligt op de Romeinse burgeroorlogen tussen de 1e eeuw voor Christus en de 3e eeuw na Christus! Voor maximaal 3 spelers.
AJE is een groots oude geschiedenis onderneming van een groep van AGEOD's game spelers en modders. Het is een geweldige opvolger van onze vorige succesvolle historische strategie games.
Het spel heeft de meeste functies en verbeteringen ten opzichte van vorige AGEOD games, plus een aantal gloednieuwe specifieke kenmerken.
Oude Command and Supply System (gebaseerd op het Wars in America systeem), waardoor een goede representatie van historische legerleiding in de Romeinse tijd.Snel en eenvoudig systeem van Bouw van Participaties, waardoor spelers om uit te kiezen en kopen hun krachten als ze willen (of kunnen) tijdens de jaarlijkse en grote campagnes.Beslissingen functies, afspeelbaar op de kaart, net als wild card activaGediversifieerde set van historische gebeurtenissen, waardoor multiple choice evenementen en opties, en zodoende het flexibiliteit en re-speelbaarheid.Verschillende updates en andere regels, in het bijzonder gevechtssysteem aangepast aan de Oude oorlog en belegeringen.Kaart: alle van het Romeinse Rijk en de naburige landen, met meer dan 2800 verschillende regio's en zeeën, het geven van een veel ruimte voor manoeuvres.Meer dan duizend nieuwe leiders (belangrijkste leiders hebben individuele portretten) en honderden eenheden met nauwkeurige foto's.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Immanitas Entertainment
Pegi-leeftijd PEGI 7
Platform PC
Genre Strategy
Activatie Activation Code
Taal English (United Kingdom), German (Germany), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
CPU Speed (MHz) 1.8 GHz
Hard Disk Space 4.00 GB
Intel Processor Intel Pentium 4
Ram 1.0 GB
Sound Cards DirectX® 9.0c Compatible
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) Any Video Card
Video Card (nVidia) Any Video Card
VideoRam DirectX® 9.0c
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (32-Bit), Windows 7 (64-Bit)
Releasedatum 22/09/2012
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Jij kunt, inloggen of een account maken.